Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER

Vanaf 2024 niet meer in de vloot

Gillissenvlet 950 AK/OK, VlieterGillissenvlet 950 AK/OK VLIETER onderweg

Leuke klassieke Gillissenvlet, uitgevoerd met teakdekken, teakgangboorden en voorzien van teak in de open kuip. Het is een combinatie tussen een model met een achterkajuit en een model met een open kuip. Deze Gillissen Vlet met 9.50 meter lengte biedt zowel een achterkajuit met 2 eenpersoonsbedden ( 1.80 meter lang ) en een open kuip om lekker buiten beschut te genieten van de zonsondergang .
Aan de voorkant is een ruim bed, die ook geschikt is voor twee grote personen. De stahoogte in de salon is ongeveer 1.90 meter. Een kleine maar volledig uitgeruste keuken met koelkast, gasfornuis is aan de stuurboordzijde en er tegenover het toilet.

Salon VLIETER Beweeg de foto met de muis / vinger
De zithoek in de salon biedt de bemanning ( 4 personen ) voldoende ruimte ... Voor de overgangsperiode in de lente en in het najaar, is een diesel kachel geïnstalleerd.
Deze boot is voorzien van een zuinige 48 pk diesel ( genoeg power voor het vaargebied ), bij de manoeuvres in de havens wordt de schipper ondersteund door een boegschroef. Het schip heeft ook een buitenbesturing, die echter alleen voor ervaren bemanningen beschikbaar gesteld wordt.
In het voorjaar 2014 heeft het schip een complete refit gekregen en de techniek is op de veiligheidsnorm van vandaag gebracht ...

Bezettingsoverzicht Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER, boek hier:

Maak een keuze welke periode en in welke maand u wilt varen, de beschikbare huurperiodes van de Gillissenvlet 950 AK/OK worden dan samen met de prijs weergegeven (Startdagen zijn vrijdag en maandag, bij afwijkende huurwensen graag contact met ons opnemen). Wanneer u uw gewenste periode hebt gevonden klik dan in het blokje onder de datum wanneer u wilt varen om de boeking te starten.

Als het overzicht geen resultaten of een defecte tabel (dit is mogelijk een browser probleem) laat zien , kunt u ook de online planner voor dit schip in een nieuw venster openen om de beschikbaarheid te controleren en het schip te boeken:

Online Planner

Keuken/Kajuit voor VLIETER
Kuip/Achterkajuit VLIETER

Huurperiodes :

Week : Vijdag 14.00 uur t/m Vrijdag 9.00 uur of
Maandag 14.00 uur t/m Maandag 9.00 uur
Weekend : Vrijdag 14.00 uur t/m Maandag 9.00 uur
Midweek : Maandag 14.00 uur t/m Vrijdag 9.00 uur
 Max. gasten:
 Lengte:
 Breede:
 Diepgang
 Doorvaarth.:
 Dieselmotor:
 Elektriciteit:
 Dieseltank:
 Watertank:
 Afvaarthaven:
 Hond:
4
9.50 m
3.20 m
0.85 m
2.40 m
48 PK
12V, 220 V
250 Liter
160 Liter
Leeuwarden
op aanvraag
Tweepersonsbed Eenpersonsbed WC Verwarming Koelkast Radio
Drinkwater CD-Radio 220 walstroom omvormer ankerlier boegschroef
zwemtrap GPS digitale kaart USB lader Kookfornuis
Gillissenvlet 950 Ak/OK, Vlieter, 4 personen

Interieur en Exterieur Gillissenvlet 950 AK/OK, Vlieter

Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER Gillissenvlet 950 AK/OK, VLIETER

Download PDF van deze motorboot :

Gillissenvlet 950 AK/OK


Bekijken op Youtube
Impressie's Weekend Friesland met de Gillissenvlet 950 AK/OK VLIETER in 2018. Hartekijk dank aan Volker en crew, dat wij het filmateriaal mochten gebruiken.
Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Gillissenvlet 4 personen huren, Vlieter Leeuwarden, motorboten huren voor vaarvakantie in Friesland, Overijssel, Groningen ... familievriendelijke vlet 2 volwassene en 2 kinderen, klassieke Vlet te huur in Leeuwarden. Ontspannend motorboot varen met Yachtcharter Leeuwarden in Friesland, Gillissenvlet 4 personen huren, Vlieter Leeuwarden, motorboten huren voor vaarvakantie in Friesland, Overijssel, Groningen ... familievriendelijke vlet 2 volwassene en 2 kinderen, klassieke Vlet te huur in Leeuwarden.

Yachtcharter Leeuwarden