Boot online boeken Friesland Charter in Leeuwarden :

U kunt op de volgende manieren een boot bij ons boeken en reserveren:

Online een boot reserveren via de vakantieplanner

Op de online kalender kunt u direct zien of uw gewenste boot beschikbaar is. Wanneer uw gewenste motorjacht niet meer vrij is dan geeft de planner meteen alternatieve schepen aan. Nadat u het aantal personen ingevoerd hebt, laat het overzicht alleen de schepen zien welke geschikt zijn om te huren voor dit aantal personen.

Onlineplanner

Of u gaat naar het menu "De Vloot" en zoekt uw gewenste boot uit. U bekijkt de vrije periodes door op de knop beschikbaarheid van deze boot te klikken en wordt het venster van dit model geopend. Heeft u uw motorjacht en de gewenste periode gevonden en deze zijn nog vrij, dan kunt u direct online reserveren.

U wilt online een boekingsaanvraag doen. Dat gaat bijna altijd goed, maar een enkele keer zijn er hindernissen:
1. Uw browser moet popups toestaan; zoniet, dan krijgt u de VP niet te zien
2. Cookies moeten worden geaccepteerd, want anders kunt u de stappen van het online boeken niet doorlopen; NB. Er worden door ons geen gegevens opgeslagen; het gaat uitsluitend om de herkenning van de computer.
In geval een van deze hindernissen optreed kunt u ons beter bellen (als u tenminste het probleem niet kunt oplossen): tel. +31-58-3010506

Gillissenvlet 950 VLIETER terug van een vaartocht

Reserveren/boeken met behulp van het bezettingsoverzicht

In het online bezettingsoverzicht kunt u direct bekijken welke periodes en boten nog in een bepaalde maand beschikbaar zijn. Met verschillende zoekfuncties vindt u gemakkelijk de beschikbare boten.

Klikt u op de link in de uitgekozen huurweek komt u automatisch in de vakantieplanner (zie boven) van het gewenste schip.

Bezettingsoverzicht

Aanvraag/reserveringsformulier

U kunt ons natuurlijk ook het aanvraag/reserveringformulier toe mailen of faxen. Graag het formulier volledig invullen en geef ook uw alternatieve boot aan ons door. Wij nemen dan zo snel mogelijk per telefoon of per mail contact met u op.

Aanvraagformulier

U kunt het formulier ook mailen of per post naar ons toesturen.

Aanvraag of boeking per Telefoon

U kunt ons ook telefonisch bereiken op +31-58-3010506 zodat wij direct al uw eventuele vragen kunnen beantwoorden (Wij spreken Nederlands, Deutsch, English en Vriendelijk) .
Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Online boot boeken in Friesland, Grote Vloot Yachtcharter Leeuwarden, Motorjachten van Bootverhuur Yachtcharter Leeuwarden Friesland, bootcharter en boot huren en varen in Friesland in Leeuwarden, Friesland/Holland. Ruime keuze aan stalen motorjachten, tips voor boot varen. Online boot boeken in Friesland, Grote Vloot van Bootverhuur Leeuwarden vaargebied Friesland verhuur motoryachten tegen 55+ tarief, Motorjacht of boot huren en reserveren in Friesland, Yachtcharter Leeuwarden Bootverhuur Friesland. Boek goedkope bootcharter voor vakantie in Nederland.

Yachtcharter Leeuwarden