Overige interessante onderwerpen en informatie uit Friesland :

Veilig varen doen we samen - onder deze titel heeft Rijkswaterstaat een film geproduceerd, die heel goed en praktiesch laat zien hoe beroepsvaart en pleziervaart naast elkaar het veligst op de nederlandse vaarwegen onderweg kunnen zijn.

Veilig varen doen we samen

Een overzicht van de inventaris van onze schepen is online beschikbaar. Het nautische equipment en ook het keukeninventaris is hier als overzicht te vinden >>>

putsemmer - inventaris aan boord

Culinaire friese hoogstandjes, die u thuis alvast kunt uitproberen zijn achter deze lekkere recepten link verstopt.

Recepten

Provincie Friesland: Actuele bedieningstijden bruggen en sluizen

Provincie Friesland

Webcams Leeuwarden City, winkelstraat.

Webcam Leeuwarden
Webcam Leeuwarden

Leeuwarden, is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Friesland en ook de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Leeuwarden.

putsemmer - inventaris aan boord

Fries Museum in Leeuwarden; Meer dan vijftigduizend jaar geschiedenis en cultuur van Friesland op eigentijdse wijze gepresenteerd.

putsemmer - inventaris aan boord

Boot Verhuur Friesland Yachtcharter LeeuwardenWinterpauze, de ALTJE en de PASSAAT in onze haven

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Boot huren Leeuwarden, bootverhuur Friesland. Friesche recepten, gerechten uit de friesche keuken lekker stampot. Lekker thuis stampot koken van Bootverhuur Yachtcharter Leeuwarden Friesche recepten, gerechten uit de friesche keuken lekker stampot. Lekker thuis koken en varen in Friesland in Leeuwarden, Friesland/Holland. Ruime keuze aan stalen motorjachten,culinaire tipps voor boot varen in Friesland, Drenthe, Overijssel en Groningen, op het IJsselmeer en in Friesland. Bootverhuur Leeuwarden vaargebied Friesland Friesche recepten, gerechten uit de friesche keuken lekker stampot. Lekker thuis koken., Yachtcharter Leeuwarden de Bootverhuur in Friesland u vakantie.

Yachtcharter Leeuwarden