Yachtcharter Leeuwarden

Nieuws Juli 2022

Beste gasten en vrienden van Yachtcharter Leeuwarden,

Midden in de zomer, in het hoogseizoen, een nieuwsmail uit Leeuwarden? Nogal ongebruikelijk, meestal informeren we u +/- eind september over ontwikkelingen in de vloot en onze vroegboekkorting.

Waarom dan deze mail ?

Na zo'n 22 jaar jachtverhuur hebben we besloten het een beetje rustiger aan te doen en gaan we vanaf seizoen 2023 onze vloot verkleinen. Voordat wij dit op onze website publiceren, willen wij u, als onze trouwe gasten en vrienden, alvast op de hoogte brengen.

Nadat we in 2015 hadden besloten om een vloot van max. zes motorboten vanuit Leeuwarden aan te bieden, zijn we in de loop der jaren toch gegroeid naar een vloot van tien jachten.
Vanaf volgend jaar willen wij de vloot weer terug brengen naar zes motorjachten, de Aventura 34 AK, EVA, de Aventura 34 OK, BRECHJE, de Multivlet 1100 AK, GERBRIG en de Duetvlet 900 AK, PUSTER gaan onze vloot verlaten.

Wij realiseren dat dit besluit ook gevolgen zal hebben voor veel gasten die de afgelopen jaren herhaaldelijk hun vakantie op deze boten hebben doorgebracht.

Het is de laatste jaren steeds moeilijker geworden medewerkers te vinden om de vloot tijdens wisseldagen goed te behartigen. Hierdoor is het soms spannend om alles in die kwaliteit te leveren wat u van ons gewend bent. Daarnaast zijn wij ook een jaartje ouder geworden en moeten deze onvermijdelijke hogere werkdruk voor ons drieën een beetje verminderen.

Deze redenen hebben ons ertoe bewogen deze stap te zetten. Wij hopen dat u ondanks onze kleinere vloot toch nog een geschikte boot voor een Friesland vakantie bij ons kunt blijven vinden.

 
 
Prijzen/Reserveringen 2023
 
Door de huidige ontwikkelingen zijn ook voor ons veel producten, die wij nodig hebben voor de verzorging en het onderhouden van de schepen, zoals verf, vernis, smeermiddelen / schoonmaak middelen, reserveonderdelen, ... duurder geworden. Ook de energiekosten zijn enorm gestegen (het opladen van de batterijen, verwarmen onderhoud-/schildersloods). Daarnaast moesten de personeelskosten worden aangepast.

Helaas zullen wij door deze ontwikkelingen onze tarieven moeten verhogen. We nemen daar nog wel even de tijd voor, om dit zorgvuldig te bekijken en zo tot een redelijke verhoging te komen. Eind juli/medio augustus zullen wij onze prijzen hebben berekend en deze dan online publiceren.

Op dit moment bieden wij (zoals gebruikelijk) vrijblijvende reserveringen/opties aan. Zodra onze prijzen bekend zijn, zullen wij contact met u opnemen om te vragen of wij deze opties naar een contract mogen verzorgen.

Onze vroegboekkorting (10%), betaling 50% van de huurprijs voor 31.10. blijft uiteraard ongewijzigd.

Hopende u langs deze weg goed te informeren.

Hartelijke groeten uit Friesland,

Sytze, Greta en Fritz

Hartelijk dank aan familie van Dijk voor het mogen gebruiken van hun mooie foto van ons Simmerskip 1200 OK, TRINA (foto boven).

 
Voorreserveren
 
 
Vakantiehuis Witte Bergen 69
 
6 Personen vakantiehuis IJhorst
Ook in 2023 bieden wij ons vrijstaande vakantiehuis alleen voor volledige weken aan. Gelegen midden in het bos bij IJhorst, provincie Overijssel, vlakbij Meppel en Zwolle. Ingericht voor 6 personen ...
Vakantiehuis Witte Bergen 69 >>>
 
 
AALTJE ENGELINA
 
Stevenaak AALTJE ENGELINA
In het seizoen 2023 gaan wij weer individuele reizen aanbieden. De exacte weken zijn nog niet bekend, dus houd onze website in de gaten of neem rond eind november contact met ons op via telefoon of e-mail.
AALTJE ENGELINA >>>
 
Zeeschouw Dolle Dries
 
Platbodemverhuur Friesland
In 2023 zeilen met een traditioneel platbodemschip?
Dan met een klassieke zeiljacht van Platbodemverhuur Friesland. Mooie en goed onderhouden platbodems met en zonder schipper voor 2-34 personen vanuit Stavoren, Heeg, Harlingen en Leeuwarden ...
Bekijk hier de vloot >>>
 
 
 
   
Watersportcentrum Leeuwarden
 
Adres:
 
De Zwemmer 1
8939 CA Leeuwarden
Friesland


Telefoonnummers:
 
Werf: +31-58-288 5446
Yachtcharter: +31-58-30 10 506
Platbodems: +31-58-30 10 533
Vakantiehuis: +31-58-288 5446
       
Like Yachtcharter Leeuwarden op Facebook 
       
Vakantiehuis: Vakantiehuis Witte Bergen 69, IJhorst, Overijssel    Platbodems:Platbodemverhuur Friesland    Zeilvakantie:Stevenaak AALTJE ENGELINA

Groetjes uit Friesland