Nieuws Sailcharter Friesland & Yachtcharter Leeuwarden
Beste Watersportvrienden,
Het seizoen is nog niet voorbij, tot eind oktober zijn een gedeelte van onze platbodems nog onderweg. Het was een fantastische zomer, het kon haast niet beter ..... Tijd, om nu alvast even naar het volgende seizoen te kijken. In deze mail willen wij de ontwikkelingen van onze platbodemverhuur laten zien en onze nieuwe activiteit: klassieke motorjachten verhuur introduceren, deze motorjachten zullen vanuit onze basis in Leeuwarden verhuurd worden.

Platbodems

Afvaarthavens :
Vanuit onze basis in Leeuwarden gaan we volgend seizoen platbodems tot 11.00 meter verhuren. In Makkum willen wij de grotere platbodems verder uitbreiden. De SULIS en de RIETSCHOOT zullen daarom verhuizen naar Makkum.
De overige afvaarthavens blijven ongewijzigd.


Makkum

RoutesRoutevoorstellen :
Afgelopen seizoen kon u al routesuggesties vinden op onze webpagina. Deze winter willen wij gebruiken om ze verder uit te werken zodat ze ook aan boord te vinden zijn.

Lemsteraak RIETSCHOOT :
Deze winter wordt de inrichting verbouwd van 4 naar 6 tot 9 personen. Het schip krijgt dan 6 slaapplaatsen in 3 hutten en nog 3 slaapplaatsen in de ruime salon. Ligplaats van de RIETSCHOOT is volgend jaar Makkum.

Vissermanaak SULIS :
De vissermanaak SULIS gaat vanaf volgend seizoen ook vanuit onze lokatie in Makkum varen.

Lemsteraak BRIES :
De lemsteraak BRIES wordt vanaf volgend jaar alleen met schipper verhuurd.

Platbodems

Lemsteraak LE 12, ROSSHOUCKNieuw in de vloot !

Lemsteraak LE 12, ROSSHOUCK :
Nieuw in de vloot in 2015 komt de Lemsteraak LE 12, Rosshouck, deze bijna 13 meter lange aak is in 1902 gebouwd en werdt gebruikt als jager, om gevangen vis snel thuis te brengen. In 1955 is het schip verbouwd tot jacht. Deze winter zal de LE 12 een complete refit krijgen en wordt vanaf 2015 aangeboden voor 8 personen. Details, prijzen en foto's komen in de loop van de winter op onze website.

Prijsdaling bij de Zeeschouwen STERN, SWARTENHONDT, DOLLE DRIES :
Onze 3 Zeeschouwen (met vertrekhaven Leeuwarden) bieden wij vanaf 2015 met een gereduceerde huurprijs aan. Wij willen hiermee meer zeilers van kieljachten en gezinnen met kinderen stimuleren om een keer een platbodem met zwaarden uit te proberen.

Het complete pakket, een week huren inclusief 2 dagen platbodemtraining wordt hiermee ook aantrekkelijker.

Grundel VOLHARDING :
"Mooi bootje, maar de motor, te veel herrie, stinkt, ... " dat waren soms de commentaren van gasten, die met onze grundel onderweg waren.
Dit gaan wij deze winter veranderen: de benzine aanhangmotor wordt vervangen voor een electrische aanhangmotor. Het accupakket zorgt voor 8 uren varen op max. snelheid, zonder te laden.

Daarnaast komt er een maststrijk installatie op, waarmee de mast in een handomdraai gelegd kan worden. Het vaargebied voor de grundel wordt hiermee enorm uitgebreid.


Grundel Volharding met elektrische aanhangmotor 2015
Termijnen oefenweekenden platbodems :

Voordat u op vakantie gaat met één van onze lemsteraken bieden wij u de mogelijkheid om deel te nemen aan onze jaarlijkse oefenweekenden.
De "Vrouwe Franciska", waarop de oefenweekenden worden gehouden, ligt voor u gereed in de weekenden :
Vrijdag, 20.03. vanaf 20.00 uur tot Zondag, 22.03.15 om 16.00 uur
Vrijdag, 27.03. vanaf 20.00 uur tot Zondag, 29.03.15 om 16.00 uur
Details vindt u op onze website.

Oefenweekenden platbodems Vrouwe Franciska

Meer cursussen
Voor de kleinere platbodems is er een speciaal pakket: een week huren inclusief een 2-daagse instructiecursus waarna u de daarop volgenden 5 dagen uw opgedane kennis in de praktijk kunt brengen.
Daarnaast bieden we 2-urige zeil- of manoeuvreer cursussen aan, waarmee u uw vaardigheden kunt opfrissen en zo uw vakantie relaxter kunt beginnen.

Motorjachten

Vanaf het seizoen 2015 verhuren wij ook klassieke motorjachten vanuit onze haven in Leeuwarden. U hebt de keuze uit vijf verschillende modellen van 9.00 tot 12.00 meter lengte, voor 2 tot 9 personen.
Leeuwarden, hoofdstad van Friesland, is een perfekte startplek voor een geslaagde vaarvakantie.
All onze schepen hebben een hele lage doorvaarthoogte van 2.40 meter, wat garant staat voor een bijzonder groot vaargebied.

schepen bekijken >>>

Motorjachten vanuit Leeuwarden
  Uitgestippelde routes aan boord Uitgestippelde routes aan boord (en op de website)

Op onze website vindt u een aantal gevarieerde tochten : van een weekendje lekker uitwaaien tot twee weken varen met de familie op een van onze motorjachten in Friesland ...

Hier online door Friesland varen >>>
Prijzen, 55plus weken, familietarief :

In aanvulling op onze concurerende prijzen verhuren wij in bepaalde weken de schepen onder bijzondere voorwaarden, kijk naar de 55plus weken en onze speciale familie aanbiedingen.

Prijslijst 2015 >>>

Prijzen, 55plus weken, familietarief
Vroegboekerskorting Vroegboekerskorting :

Deze aanbieding is geldig voor onze platbodems als ook voor onze motorboten.

Bij boeking en betaling (50 %) voor 01 november ontvangt U 10% korting.
Bij boeking en betaling (50 %) voor 13 december ontvangt U 5% korting.

Wij verheugen ons erop u in het volgende jaar op een van onze boten te mogen begroeten.

Sytze en Greta Kooi
Like us on Facebook Like us on Facebook Yachtcharter Leeuwarden
Platbodemverhuur Friesland & Yachtcharter Leeuwarden De Zwemmer 1 8939 CA Leeuwarden 0031-(0)58-3010506

info(at)platbodemverhuurfriesland.nl • info(at)yachtcharterleeuwarden.nl

 
www.platbodemverhuurfriesland.nl    www.yachtcharterleeuwarden.nl

 

Wilt u onze nieuwsbrief (verschijnt 2-3 keer per jaar) niet meer ontvangen stuurt u dan een reply op deze mail met in de onderwerp regel ‘Verwijderen nieuwsbrief