No images?
View the webversion
Yachtcharter Leeuwarden
Terugblik 2015, Nieuw Seizoen 2016, Vroegboekerskorting, Familietarief, 55plus, ...

Beste vrienden en gasten van Yachtcharter Leeuwarden,
Langs deze weg willen wij u op de hoogte houden van het reilen en zeilen van Yacht Charter Leeuwarden. Naast een terugblik op het seizoen 2015, dat langzamerhand op zijn einde loopt, kunt u in deze nieuwsbrief ook de nieuwtjes lezen voor het komende jaar. Veel plezier met het lezen en surfen op onze website en misschien ontmoeten wij elkaar nog dit jaar of ook misschien in het volgende seizoen (weer) aan boord van één van onze schepen.

Vriendelijke groeten uit Friesland,

Sytze, Greta en Fritz
Het seizoen 2015
Nog een paar weken, en het eerste jaar motorbootverhuur vanuit Leeuwarden ligt achter ons, het was een goed en succesvol seizoen. Aan boord van onze schepen ontmoeten we oude vrienden en bekenden en veel nieuwe gasten, die hun vakantie in Friesland wilden verblijven.
Naast de goed gedocumenteerde route suggesties aan boord werd de digitale water kaart met GPS-navigatie zeer goed door onze gasten gewaardeerd.
Het nieuwe seizoen 2016
In het nieuwe seizoen 2016 zal onze haven klaar zijn voor onze chartervloot.
Het nieuwe tankstation wordt in het begin van 2016 in gebruik genomen, dan zijn alle vergunningen van de gemeente binnen. Onze vloot zal worden afgetankt met GTL (gas to liquid) diesel, een synthetisch afgeleide diesel, die veel minder vervuilend brandt in vergelijking met conventionele, uit aardolie verkregen diesel.
In het Simmerskip 1200 AK, PASSAAT wordt een hekschroef geplaatst om het manoeuvreren met dit 12 meter jacht in de haven gemakkelijker te maken.
Het Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE, krijgt in de winter een nieuwe sterkere boegschroef en wordt ook, als zijn grote zus, uitgerust met een hekschroef. De inventaris aan boord van dit schip wordt aangevuld met twee opklapbare stoelen en een opklapbare tafel, zodat u ook fijn aan de wal kunt zitten.
Vroegboekkorting
Vroegboekkorting 2016
Boeken en aanbetalen (50%) voor 31.10.15 betekend 10% van de huurprijs besparen, voor 13.12.15 is de vroegboekkorting 5%.
10 % Vroegboekkorting
 
Prijslijst
Prijslijst 2016 online
Per direct is onze prijslijst voor 2016 online, net als de online boekingskalender, nu alvast voor het volgend jaar reserveren ...
Prijslijst 2016
 
Familietarief
Voor gezinnen met minimaal twee kinderen tot 14 jaar bieden wij in de genoemde periodes bepaalde schepen tegen een "familietarief" aan. De prijzen zijn verlaagd om gezinnen met kinderen aantrekkelijke mogelijkheden te bieden om met een boot op vakantie te gaan. Geef bij de boeking aan wanneer u als gezin gaat varen.
De periodes en de schepen vindt u op onze website.
55plus tarief
Voor actieve 55plussers bieden wij in bepaalde periodes de schepen tegen bijzondere tarieven aan. U heb de keuze uit onze vloot en vaart een week met een boot voor 80% van de gewone weekprijs. In verband met de 55+ tarief kunt U alleen een hele week, twee of drie weken huren.
U voordelen:
• rustiger op het water
• minder "files" voor bruggen
• grotere keuze aan vrije ligplaatsen
• rustiger in de mooie plaatsen en bezienswaardigheden
• lager huurtarief
Seniorentarief 2016
55plus weken 2016
55plus weken in 2016
 
Familientarief
Familieweken 2016
Familietarief/-weken 2016
 
GTL Diesel
Schone bootdiesel
Vanaf 2016 wordt onze vloot afgetankt met GTL (gas to liquid)-Diesel, deze verbrandt schoner, veel minder emissie, ...
Schone diesel
 
Vaarcursussen
Vaarcursussen
Onze tip ook voor 2016: vaarcursussen voor beginners, boek 2 of 4 uren en begin u vaarvakantie zeer ontspannen ...
Vaarcursussen voor beginners
 
 
Route suggesties
In de winter gaan wij tijd in nieuwe route suggesties investeren, houdt onze website in de gaten ...
Route suggesties
 
Platbodemverhuur
Platbodemverhuur
Traditionele platbodem schepen voor 2 - 12 personen, met / zonder schipper, zeilen in Friesland, het IJsselmeer en Waddenzee...
Meer lezen Sailcharter Friesland
 
 
Yachtcharter Leeuwarden, De Zwemmer 1, 8939 CA Leeuwarden +31-58-3010506
Yachtcharter Leeuwarden
Like Yachtcharter Leeuwarden


Wilt u onze nieuwsbrief (verschijnt 2-3 keer per jaar) niet meer ontvangen stuurt u dan een reply op deze mail met in de onderwerp regel ‘Verwijderen nieuwsbrief