Yachtcharter Leeuwarden - de Jachtverhuur en Yachtcharter in Friesland

Vaarvakantie zonder vaarbewijs in Friesland


Friesland ontdekken vanaf het water ...

Meer dan 600 kilometer waterwegen en meren in de provincie Friesland nodigen uit voor een fantastische vaarvakantie. Heel belangrijk: de boot mag niet te hoog zijn, ideaal zijn schepen t/m 2.45 meter doorvaarthoogte. Met een laag schip kunt u de mooiste routes varen.

Yachtcharter Leeuwarden Simmerskip 1200 AK, PASSAAT onderweg in Friesland

Het bijzondere voordeel van onze motorboten is de lage doorvaarthoogte:

  • Heel groot vaargebied in Friesland en de provincien Groningen, Drenthe en OverIJssel ...
  • Lage doorvaarthoogte betekend minder wachttijden voor bruggen, u kunt onder vele bruggen gewoon door varen ...
  • U kunt met uw jacht naar havens varen, die voor hoog gebouwde schepen niet te berijken zijn ...
  • U beleeft de rust en ontspanning in de natuur en in de kleine pittoreske dorpjes en plaatsen die u met onze schepen kunt aanlopen ...
  • Lage boten zijn ook voor beginners goed geschikt, ze zijn minder windgevoelig, makkelijker te manoeuvreren ...
Yachtcharter Leeuwarden De ligplaatsen van onze schepen in onze haven

Geen ervaring, geen vaarbewijs ?

Voor onze schepen is geen vaarbewijs nodig. Heeft u helemaal geen ervaring? Wanneer u een boot bij ons huurt krijgt u voor vertrek een op maat gesneden instructie. Dankzij ons speciale instructie programma gaat u goed voorbereid het water op.

Yachtcharter Leeuwarden verhuurt klassiek gelijnde motorboten in lengtes van 9 tot 12 meter. Onze motorvletten, motortjalken en motorkruisers hebben allemaal een erg lage doorvaart hoogte. Hierdoor kunt u naast de bekende watersportplaatsen ook de rust en de ruimte van de natuur op zoeken, en het "echte Friesland" ontdekken.

Leeuwarden, de provinciale hoofdstad ligt heel centraal en is een uitstekende vertrekhaven. Ons motorbootverhuur - bedrijf op het Watersportcentrum Leeuwarden is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Op het Watersportcentrum Leeuwarden beschikken wij over een eigen reparatieloods, en travellift, een grote haven en een veilige, ruime en afgesloten parkeerplaats voor uw auto.
Yachtcharter Leeuwarden, lid van de HISWA

Ons bedrijf is aangesloten bij de Hiswa, dit betekent dat u de service en garantie van deze landelijke branche organisatie kunt verwachten.
Yachtcharter Leeuwarden - de Jachtverhuur en Yachtcharter in Friesland

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Motorboot huren in Friesland, Last Minute boot te huur. Leeuwarden, de provinciale hoofdstad ligt heel centraal en is een uitstekende vertrekhaven. Ons motorbootverhuur - bedrijf op het Watersportcentrum Leeuwarden is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.
Yachtcharter Leeuwarden - Motorbootverhuur & Bootverhuur sinds 2013 in Leeuwarden, Culturele Hoofdstad van Europa in 2018, ligging vlakbij het van Harinxma Kanaal, centraal in Friesland gelegen, Watersportcentrum aan de Zwemmer 1, ideaal start voor Uw vaarvakantie. Motorboot huren in Friesland, Last Minute boot te huur vanuit Leeuwarden.

Yachtcharter Leeuwarden