Jachtverhuur Friesland is Yachtcharter Leeuwarden

Motorjachten zonder vaarbewijs voor en leuke vaarvakantie in Friesland

Vaarvakantie met Yachtcharter Leeuwarden - boot varen in Friesland vanuit de friese hoofdstad, centraal gelegen in de Provincie, routes richting Noorden, Zuiden en richtin Oosten. Perfecte haven om de vakantie starten.

Gillissenvley 950 AK/OK Gillissenvley 950 AK/OK, VLIETER, in Sneek ... (Gastenfoto)

Vaarvakantie met en zonder vaarbewijs varen in Friesland

De vaarvakantieboten van Yachtcharter Leeuwarden hebben een lage doorvaarthoogte en in combinatie met de nieuwe routes, aangelegd door het Friesche Meren Project kunt u met onze boten prachtige routes tijdens uw vakantie in Friesland varen.

Yachtcharter Leeuwarden heeft deze vaarroutes voor u uitgewerkt aan boord van de boten liggen, waarmee u een prachtige vaarvakantie in Friesland kunt beleven.

Simmerskip 1200 AK Simmerskip 1200 AK, PASSAAT, brug Oosthem ... (Gastenfoto)

Geen ervaring, geen vaarbewijs ?

Voor onze schepen is geen vaarbewijs nodig. Heeft u helemaal geen ervaring? Wanneer u een boot bij ons huurt krijgt u voor vertrek een op maat gesneden instructie. Dankzij ons speciale instructie programma gaat u goed voorbereid het water op.

Yachtcharter Leeuwarden verhuurt klassiek gelijnde motorboten in lengtes van 9 tot 12 meter. Onze motorvletten, motortjalken en motorkruisers hebben allemaal een erg lage doorvaart hoogte. Hierdoor kunt u naast de bekende watersportplaatsen ook de rust en de ruimte van de natuur op zoeken, en het "echte Friesland" ontdekken.

Leeuwarden, de provinciale hoofdstad ligt heel centraal en is een uitstekende vertrekhaven. Ons motorbootverhuur - bedrijf op het Watersportcentrum Leeuwarden is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar.

Op het Watersportcentrum Leeuwarden beschikken wij over een eigen reparatieloods, en travellift, een grote haven en een veilige, ruime en afgesloten parkeerplaats voor uw auto.

Yachtcharter Leeuwarden, lid van de HISWA

Ons bedrijf is aangesloten bij de Hiswa, dit betekent dat u de service en garantie van deze landelijke branche organisatie kunt verwachten.

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Jachtverhuur Friesland het adres voor motorbootverhuur - Yacht Charter, bootcharter en boot huren in Friesland in Leeuwarden, Friesland/Holland. Ruime online keus aan luxe stalen motorjachten varen zonder vaarbewijs in Friesland. Vaarvakantie en zeilvakantie met de familie of vrienden tegen goedkope tarieven, in de voorjaarvakantie en naarjaarsvakantie familietarief, verhuur motoryachten tegen 55+ tarief, boot varen met kinderen, vakantie voor het hele gezin. Voor iederen het passende schip te huur. Jachtverhuur Friesland het adres voor motorbootverhuur.

Yachtcharter Leeuwarden