Wergea - Warga

  • Back


Dit schilderachtige dorp onder de rook van Leeuwarden is bekend van het boek "Afke's Tiental" van Nynke van Hichtum en vanwege het museum "Ald Slot", een in 1787 op de resten van een kasteel gebouwde state. In het huidige "Ald Slot" zijn 17e-, 18e- en 19e-eeuwsw stijlkamers te bezichtigen.
In het centrum van Wergea, bij de brug vindt u Café "Lands Welvaren", een gezellige gelegenheid om even aan te doen en iets te nuttigen en of te biljarten.

Simmerskip 1200 AK, PASSAAT, onderweg richting WergeaSimmerskip 1200 AK, PASSAAT, onderweg richting Wergea (Gastenfoto)
Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Wergea - Warga - Routes in Frieland, Overijssel en Drenthe - Wergea - Warga - Mooie routes voor vaarvakantie met huurboten in Friesland, Overijssel en Drenthe by YachtcharterLeeuwarden - Wergea - Warga - Vaarroute in Friesland - boot huren in Sneek naar Wergea - Warga varen, bootcharter en Ontspannend huurboten varen met Yachtcharter Leeuwarden in Friesland in Sneek, Wergea - Warga - Routes in Friesland by YachtcharterLeeuwarden - Wergea - Warga - Mooie routes voor vaarvakantie - vaarroute voor boten in Friesland, Overijssel en Drenthe by YachtcharterLeeuwarden - charter. Boot huren Sneek Friesland, bezienswaardigheden in Wergea - Warga.

Yachtcharter Leeuwarden