Sneeker Meer

  • Back


Veel Sneekweekevenementen spelen zich af op of rond het Starteiland. Het Starteiland is een eiland in het Sneekermeer. Officieel heet het Kolmeersland, maar omdat de Starttoren er staat vanwaar het startsein voor vele zeilwedstrijden wordt gegeven, is het eilandje langzamerhand bekend geworden onder de naam Starteiland.

Om op het Starteiland te komen, moet u eerst naar het Paviljoen aan de oever van het Sneekermeer. Dat ligt op ongeveer 5 kilometer afstand van Sneek. U kunt vanuit Sneek op verschillende manieren bij het Sneekermeer komen.

Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE, aan het SneekermeerSimmerskip 950 OK*cruise, AALTJE, aan het Sneekermeer (Gastenfoto)Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Sneekermeer, boot varen in Friesland by YachtcharterLeeuwarden, SneekerMeer YCL info YCL - motorboot routes in Friesland, voor vakantie met de boot in Friesland, bootroute in Friesland by YachtcharterLeeuwarden Sneekermeer, boot varen in Friesland by YachtcharterLeeuwarden, SneekerMeer - YCL by YachtcharterLeeuwarden - Vaarroute in het noorden in Friesland - boot huren in Sneek en lekker varen, bootcharter en Vaarvakantie twee weken met de familie of vrienden, goedkope tarieven, in Sneek, vakantie - met de boot varen op het Sneekermeer, boot varen in Friesland by YachtcharterLeeuwarden, SneekerMeer - YCL charter boot varen vaarvakantie - charter.

Yachtcharter Leeuwarden