Menaldum aan de Kleiroute

  • Back


Menaldum geldt als centrum van agrarische bedrijvigheid en ligt in het overgangsgebied tussen de akker- en tuinbouwstreek en de "Greidhoek", hetgeen weidegebied betekent. De "Meanaermerfeart", wat in vroeger tijden een belangrijk vaarwater voor het vervoer van agrarische producten was, ligt er nu rustig bij.

Bij de brug staat het karakteristieke uit 1843 stammende gemeentehuis. In recreatiecentrum "De Schatzenburg" kunt u terecht voor het beoefenen van diverse sporten.
In het centrum van het dorp staat het beeldje van "It Feinsje fan Menaam" een dorpsfiguur uit vroeger tijden.

Menaldum
Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Menaldum - met de boot varen naar Menaldum in Friesland - YCS info YCS - motorboot routes in Friesland, Overijssel en Drenthe by Yachtcharter Leeuwarden voor vaarvakantie met huurboot in Friesland, Overijssel en Drenthe by YachtcharterLeeuwarden - Menaldum - met de boot varen naar Menaldum in Friesland - YCS - Vaarroute in het noorden in Friesland - boot huren in Leeuwarden naar Menaldum Kleiroute varen, bootcharter en Vaarvakantie met de familie of vrienden tegen goedkope tarieven, in Leeuwarden, Menaldum - met de boot varen naar Menaldum in Friesland - YCS charter boot varen vaarvakantie - voor boten by YachtcharterLeeuwarden - charter.

Yachtcharter Leeuwarden