Heerenveen

  • Back


Heerenveen is een prettige plaats om te winkelen, zowel voor functioneel boodschappen doen als het populaire funshoppen. Het centrum biedt een goede mix van kleine en grootschalige winkels. Daarnaast is er een keur aan boetieks en lifestylewinkels. Het winkelaanbod is zeer gevarieerd, ook in de diverse wijken en dorpen.
Van oudsher vormt de Dracht de belangrijkste winkelstraat in Heerenveen, maar door de herstructurering en upgrading van het centrum is werd een mooie looproute gecreëerd met uitbreiding van het winkelaanbod als plezierige bijkomstigheid.

HeerenveenOnderweg richting Heerenveen (Gastenfoto)
Daarbij is goede aansluiting gevonden met de historische panden aan de Lindegracht. Het aanbod aan uitgaansmogelijkheden is zeer gevarieerd. Veel cafés zijn gecentreerd rondom de Oude Koemarkt. Vooral zomers met de terrassen is dit een gezellig oud stukje Heerenveen.
Discotheken, restaurants voor verschillende smaken en beurzen, en een moderne bioscoop vervullen eveneens een regiofunctie.Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Heerenveen - Mooie routes in Friesland, Overijssel en Drenthe by Yachtcharter Leeuwarden Heerenveen voor vaarvakantie met huurboten in Friesland, Overijssel en Drenthe by YachtcharterLeeuwarden - Heerenveen - Vaarroute in het noorden in Friesland - boot huren in Sneek naar Heerenveen varen, dagtocht Terschelling, bootcharter en Heerenveen - Mooie routes in Friesland, Overijssel en Drenthe by Yachtcharter Leeuwarden in Sneek, Harlingen charter boot varen natuurgebied- Mooie routes voor vaarvakantie - voor boten in Friesland, dagtocht voetbal Heerenveen met dagtocht uitstapje eiland - charter. Boot huren Sneek Friesland!

Yachtcharter Leeuwarden