Harlingen, enige Friese zeehaven

  • Back


Na een bezoek aan de oude admiraalstad zult u tot de conclusie zult komen dat u een prima keus heeft gemaakt door enige tijd in Harlingen te vertoeven.
U kunt hier volop genieten van zee, stad en platteland.
Vanuit de stad Harlingen is het mogelijk om op verschillende manieren het wad te verkennen, met zeilschepen, maar ook met sportvissersschepen.

HarlingenHarlingen komende van Zee (Gastenfoto)

Tevens is Harlingen één van de Friese elf steden, bekend van de Elfstedentocht. Het is als enige Friese zeehaven rijk aan historisch erfgoed.
Vele monumentale panden, grachten, havens, sluizen en de sfeer van vervlogen tijden zijn hier terug te vinden. Cultuurliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De diverse stadswandelingen lenen zich hier prima voor, terwijl het na die tijd goed toeven is op een van de vele terrassen aan de haven of in de fraaie binnenstad.

HarlingenHarlingen Noorderhaven (Gastenfoto)
Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Harlingen - Mooie routes in Friesland, Overijssel en Drenthe by Yachtcharter Leeuwarden voor vaarvakantie met huurboten in Friesland, Overijssel en Drenthe by YachtcharterLeeuwarden - Harlingen - Vaarroute in het noorden in Friesland - boot huren in Sneek naar Harlingen varen, dagtocht Terschelling, bootcharter en Harlingen waddenzeecharter - Mooie routes in Friesland, Overijssel en Drenthe by Yachtcharter Sneek in Sneek, Harlingen charter boot varen natuurgebied- Mooie routes voor vaarvakantie - voor boten in Friesland, dagtocht vlieland met veerboot dagtocht uitstapje eiland - Frieslandcharter!

Yachtcharter Leeuwarden