Echtenerbrug, havens en ligplaatsen

  • Back


Echtenerbrug (Ychtenbrêge), gelegen aan de Pier Christiaansloot, wordt samen met het tegenover gelegen Delfstrahuizen (Dolsterhuzen), ook wel de poort naar Friesland genoemd, vandaar een jachthaven met de naam Merenpoort.

Er zijn langs de Pier Christiaansloot vele aanlegplaatsen en Echtenerbrug wordt vooral aangedaan om te foerageren of brandstof en water in te nemen. Aan de westelijke binnendijkse oever, net voor de brug is een bunkerplaats aan het water. Het plaatsje kent daardoor in de zomer een gezellige drukte.


Echternerbrug
Duetglider 1500 AK, WATERRAAF Echtenerbrug (Gastenfoto)
Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Echtenerbrug - Mooie routes in Friesland, Overijssel en Drenthe by Yachtcharter Leeuwarden voor vaarvakantie met huurboten in Friesland, Overijssel en Drenthe by YachtcharterLeeuwarden - Echtenerbrug - Vaarroute in het noorden in Friesland - boot huren in Leeuwarden naar Echtenerbrug varen, bootcharter en Echtenerbrug - Mooie routes in Friesland, Overijssel en Drenthe by Yachtcharter Leeuwarden in Leeuwarden, Echtenerbrug charter boot varen natuurgebied- Mooie routes voor vaarvakantie - voor boten in Friesland, Overijssel en Drenthe by YachtcharterLeeuwarden natuurgebied - charter. Boot huren Leeuwarden Friesland.

Yachtcharter Leeuwarden