Waterkaarten aan boord

Welke vaarkaarten zijn aan boord van de huurboten?

  • Back


Waterkaarten aan boord van de motoryachten

Al onze motoryachten zijn standaard uitgerust met de meest actuele ANWB- Waterkaarten B en C, welke het vaargebied in Friesland en Noordwest Overijssel beslaan. Dit zijn de vaargebieden waarop onze gasten doorgaans varen.
Buiten deze kaarten hebben wij bij de receptie ook kaarten van Groningen, de Randmeren etc. Deze lenen wij kosteloos aan u uit.

Tevens zijn alle boten uitgerust met GPS en een kaartplotter.

Waterkaarten aan boord van de platbodems

Onze traditionele zeiljachten (verhuurd door Platbodemverhuur Friesland, Leeuwarden) zijn standaard uitgerust met de actuele ANWB- Waterkaart B, vaargebied Friesland en ook met de reecente kaarten voor het IJsselmeer en de Waddenzee.


Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Waterkaart in Friesland waterkarten Friesland anwb kaart a, b, c aan boord. motorboten Motorboot in Friesland. Varen in Friesland Yachtcharter Leeuwarden vaargebied voor boten in Friesland: Waterkaart in Friesland waterkarten Friesland anwb kaart a, b, c aan boord, de schepen en boten van Botenhuur charter Leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en Waterkaart in Friesland waterkarten Friesland anwb kaart a, b, c aan boord ? Vaste gasten korting Yachtcharter Yachtcharter Leeuwarden Friesland, Vroegboekerskorting Yachtcharter Vroeg boeker korting verhuur in Friesland.

Yachtcharter Leeuwarden