Vertrekhaven Leuwarden

Vertrekhaven van onze vloot in Friesland. De ligplaatsen van de verhuurschepen in Leeuwarden.

  • Back


Onze haven in Leeuwarden aan De Nauwe Greuns bij de Pilkwiersterbrug is het ideale startpunt voor uw vakantie. Direct aan de Staande mast route gelegen. Uitstekend te bereiken met de auto maar ook met het openbaar vervoer.

Met de boot bent u binnen een uur in het centrum van Leeuwarden om de eerste nacht in de Prinsentuin te verblijven, als u meer van natuur houdt kunt u via Warten varen om de eerste nacht in het natuurgebied De oude venen te verblijven.

Zie voor de vele mogelijkheden ook op onze routevoorstellen.

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Vertrekhaven Leeuwarden Friesland thuishaven motorboten Motorboot in Friesland. Varen in Friesland Yachtcharter Leeuwarden vaargebied voor boten in Friesland: Yachtcharter Leeuwarden verhuur in Friesland bootcharter in Friesland Motorjachtverhuur in Friesland Vaarvakantie Vertrekhaven Leeuwarden Friesland thuishaven motorboten Motorboot in Friesland, de schepen en boten van Botenhuur charter Leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en Vertrekhaven Leeuwarden Friesland thuishaven motorboten Motorboot in Friesland ? Vaste gasten korting Yachtcharter Yachtcharter Leeuwarden Friesland.

Yachtcharter Leeuwarden