Vaargebied van onze jachten

Beleef het afwisselnde vaargebied Friesland, Groningen, Drenthe en Overijssel. Maak een keuze van onze routesuggesties.

  • Back

MotorJachten

Het vaargebied van onze motoryachten is in eerste instantie de provincie Friesland, Noordwest-Overijssel en Groningen (mooie afwisselende routes voor een week vakantie). Natuurlijk kunt u ook in de aangrenzende provincies varen.
Complete routevoorstellen voor een 7-daagse tocht, weekeinden etc. vindt u onder het menu VAARROUTES.

Traditionele Zeilyachten

Het vaargebied van de platbodems, die ook vanuit Leeuwarden worden bemiddelt (Platbodemvehuur Friesland) is naast de Friese binnenwateren, het IJsselmeer en de Waddenzee.

Simmerskip 1200 AK, PASSAATSimmerskip 1200 AK, PASSAAT, aan een Marrekrite steiger aan het Lauwersmeer

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Varen in Friesland Yachtcharter Leeuwarden vaargebied voor boten in Friesland: Yachtcharter Leeuwarden verhuur in Friesland bootcharter in Friesland Motorjachtverhuur in Friesland Yachtcharter Leeuwarden, De Zwemmer 1, 8939 CA Leeuwarden Motoryacht huren in Friesland Yachtcharter Leeuwarden verhuur Friesland bootjes Verhuur in Friesland in Friesland Yachtcharter Leeuwarden Motorjachten in Friesland, de schepen en boten van Botenhuur charter Leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en Varen zonder vaarbewijs Motorboot in Friesland vaarbewijs vrij huren in Friesland ? Varen zonder vaarbewijs Motorboot in Friesland vaarbewijs vrij huren in Friesland.

Yachtcharter Leeuwarden