Stroomvoorziening

Electriciteit aan boord van de schepen

  • Back


Al onze schepen zijn voorzien met een stopcontact waardoor u in de jachthavens over 220 Volt kunt beschikken. Tijdens het varen is de spanning meestal 12 Volt. De verlichting, pompen en koelkast werken allen op 12 Volt.

Alle schepen zijn uitgevoerd met een (kleine) omvormer (12 Volt naar 220 Volt) om ook onderweg mobieltjes en tabs op te kunnen laden, tevens hebben alle schepen merdere USB laadpunten voor mobiel apparatuur.


Stroomvoorziening aan boord elektrische aansluitingen aan boord boot

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Stroomvoorziening aan boord elektrische aansluitingen aan boord boot: Yachtcharter Leeuwarden verhuur in Friesland bootcharter in Friesland Motorjachtverhuur in Friesland Yachtcharter Leeuwarden, De Zwemmer 1, 8939 CA Leeuwarden Motoryacht huren in Friesland Yachtcharter Leeuwarden verhuur Friesland bootjes Verhuur in Friesland in Friesland Yachtcharter Leeuwarden Motorjachten in Friesland, de schepen en boten van Botenhuur charter Leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en Stroomvoorziening aan boord elektrische aansluitingen aan boord boot ? hoe wordt en fiets afgerekend ? Stroomvoorziening aan boord elektrische aansluitingen aan boord boot.

Yachtcharter Leeuwarden