Manoeuvreer cursus

Oevenen met een boot te manoeuvreren. Vaarcursussen en vaarles aan het begin van uw vaartocht.

  • Back


Aanleggen en wegvaren zorgt vaak voor spanning en opwinding bij de crew. Om onze gasten tijdens deze situaties meer zelfvertrouwen te geven, bieden wij sinds enige jaren manoeuvreer cursussen aan.
Nadat de theorie is doorgenomen, waarin de basiskennis van het varen wordt uitgelegd, wordt er geoefend op het manoeuvreren. Hoe leg je stil bij een brug, aan welke kant leg je aan, hoe houd ik rekening met de wind tijdens het aanleggen etc. Deze cursussen worden zowel in het Nederlands als in het Duits en Engels gegeven.

De kosten voor de twee - en vierurige cusussen vindt u op onze actuele prijslijst,


CursusVaarcursus Simmerskip 950 OK*cruise, AALTJE

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Manoeuvreer cursus in Friesland Yachtcharter Leeuwarden Motorjachten in Friesland, de schepen en boten van Botenhuur charter Leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en Manoeuvreer cursus in Friesland Yachtcharter Leeuwarden Motorjachten in Friesland ? hoe wordt en fiets afgerekend ? twee kinder ? hoe groot is de drinkwatertank ? hoe kan ik vaar vakantie boeken? waar kan ik water tanken ? hoe kan ik onder de sportboot brug doorvaren ? antwoorden op al u vragen bij Yachtcharter leeuwarden Jachtverhuur Leeuwarden, Manoeuvreer cursus in Friesland Yachtcharter Leeuwarden Motorjachten in Friesland.

Yachtcharter Leeuwarden