Met de boot overnachten in Jachthaven Friesland


Waar kan ik 's avonds met mijn boot meren?

  • Back


In de dorpen en langs de waterkanten vindt u talrijke Yachthavens. Deze worden particulier beheerd of zijn van de gemeente. Over het algemeen zijn de havens uitgerust met goede sanitaire voorzieningen zoals douches, toiletten en wasgelegenheden.
Deze services zijn echter niet gratis. Normaal gesproken wordt per meter lengthe afgerekend. Het tarief ligt tussen de 1.00 en 1.50 euro per meter. In de meeste gemeenten moet men ook nog een toeristenbelasting betalen welke ter hoogte is tussen 0.50 tot 1.00 Euro per persoon.

Een mooi alternatief voor een Yachthaven is een aanlegplaats in de vrije natuur. De provincie Friesland heeft meer dan 550 aanlegmogelijkheden ter beschikking gesteld voor een eventuele overnachting. Deze zogeheten Marrekrite -steigers vindt u verdeeld over de gehele provincie.


Yachtcharter Leeuwarden Simmerskip 1200 AK, PASSAAT in de jachthaven Sloten

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Jachthaven in Friesland, haven voor motorjachten verhuur in Friesland, de schepen en boten van Botenhuur charter Leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en Jachthaven in Friesland, haven voor motorjachten verhuur in Friesland ? hoe wordt en fiets afgerekend ? twee kinder ? hoe groot is de drinkwatertank ? hoe kan ik vaar vakantie boeken? waar kan ik water tanken ? hoe kan ik onder de sportboot brug doorvaren ? antwoorden op al u vragen bij Yachtcharter leeuwarden Jachtverhuur Leeuwarden, Jachthaven in Friesland, haven voor motorjachten verhuur in Friesland.

Yachtcharter Leeuwarden