Huisdieren aan boord

  • Back


Het is mogelijk om één (1) hond mee aan boord te nemen in Leeuwarden. Geeft u bij uw reservering aan dat u dit graag zou willen. Extra kosten, zie actuele prijslijst.

Op de Platbodems en Lemsteraken zijn mogelijkheden tot het meenemen van huisdieren, maar dit is per schip verschillend. Vraagt u van te voren wat de mogelijkheden zijn.Het is mogelijk om uw hond mee aan boord te nemen in leeuwarden.

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Huisdieren aan boord bij Yachtcharter Leeuwarden Huisdieren aan boord. Jachtverhuur Leeuwarden, keukendoek, handdoek Friesland Yachtcharter Leeuwarden. Huisdieren aan boord bij Yachtcharter Leeuwarden Huisdieren aan boord , de schepen en boten van Botenhuur charter Leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en Jachtverhuur Leeuwarden, keukendoek, handdoek Friesland Yachtcharter Leeuwarden ? hoe wordt en fiets afgerekend ? twee kinder ? hoe groot is de drinkwatertank ? hoe kan ik vaar vakantie boeken? waar kan ik water tanken ? hoe kan ik onder de sportboot brug doorvaren ? antwoorden op al u vragen bij Yachtcharter leeuwarden Jachtverhuur Leeuwarden, Huisdieren aan boord bij Yachtcharter Leeuwarden Huisdieren aan boord.

Yachtcharter Leeuwarden