Fietsen, Fietsverhuur: Fietsen aan boord

  • Back

Friesland leent zich ook zeer goed voor fietstochten.
In veel dorpen kunt u zelf een fiets huren. Indien u wellicht een fiets voor 1 dag of middag wilt huren zijn daar voldoende mogelijkheden voor.
Natuurlijk kunt u ook uw eigen fiets meenemen. Houdt u er echter wel rekening mee dat er beperkt plaats is aan boord voor fietsen met een wieldiameter van 70 cm.
Handiger zijn er vouwfietsen om in het gangboord te plaatsen, ze wegen weinig en kunnen zonder problemen snel van en aan boord gebracht worden.

Vanaf het seizoen 2016 is het mogelijk om bij ons vouwfietsen te huren (zolang de voorraad strekt). U kunt dit bij de reservering opgeven, wij zorgen er dan voor dat ze bij u aan boord staan. (max. 2 of 4 per schip):

Tarieven vouwfiets:

   
1 week, weekend, midweek   2 weken, 10/12 dagen
30,00 Euro   50,00 Euro


Fiets

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Fietsen, fietstochten in Friesland Yachtcharter Leeuwarden Friesland. Drinkwater aan boord Yachtcharter Leeuwarden jachtverhuur in Friesland, Bootverhuur en charter in Friesland huur boot bij botenhuur in Friesland. Jachtverhuur Yachtcharter Leeuwarden Fietsen, fietstochten in Friesland Yachtcharter Leeuwarden Friesland. hoe zijn schepen uitgerust? zijn er extra kosten? korting - hoe gaat bootvakantie ? hoe kan ik vaarvakantie boeken? hoe duur is een boot een week? hoe kan ik de brug betalen? antwoorden op al u vragen bij Fietsen, fietstochten in Friesland Yachtcharter Leeuwarden Friesland.

Yachtcharter Leeuwarden