Doorvaarthoogte - Lage boot = groot vaargebied

  • Back


Naast de doorvaarthoogte van het schip bepaalt ook de diepgang welke vaargebieden u tot uw beschikking heeft. Hoewel er in Friesland vele onbeweegbare bruggen zijn, zijn er ook veel bruggen met een doorvaarthoogte van 2,50 meter.
Onze modellen zijn met een hoogte van 2,40 meter ideaal voor dit vaargebied. Alleen al in Friesland heeft u met een lage kruiphoogte de mogelijkheid om 600 km water te bevaren. Wat deze provincie bij uitstek geschikt maakt voor een vaarvakantie.

Een ander voordeel van boten met een lage doorvaarthoogte is dat ze minder gevoelig zijn voor de wind. Hierdoor vaart het schip lichter en kunt u makkelijker manoeuvreren.


Aventura 34 OK

Mast leggen (Gastenfoto)

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Doorvaarthoogte in Friesland Yachtcharter Leeuwarden Kruiphoogte in Friesland, Bootverhuur en charter in Friesland huur boot bij botenhuur in Friesland , de schepen en motorboten van Botenhuur charter Leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en doorvaarhoogtes bruggen in Friesland ? hoe zijn schepen uitgerust? zijn er extra kosten? korting - hoe gaat bootvakantie ? hoe kan ik vaarvakantie boeken? hoe duur is een boot een week? hoe kan ik de brug betalen? antwoorden op al u vragen bij Yachtcharter Leeuwarden Doorvaarthoogte in Friesland Yachtcharter Leeuwarden Kruiphoogte in Friesland.

Yachtcharter Leeuwarden