Dieselkosten - Hoe hoog zijn de dieselkosten ?

  • Back


Diesel wordt bij ons per verbruikte liter afgerekend. Bij overname van het schip is de tank gevuld. Bij terugkomst van uw reis tanken wij de tank weer vol en worden de verbruikte liters verrekend. Wij hanteren de dagelijkse, actuele dieselprijs.

Onze schepen hebben gemiddeld verbruik van een aantal liter diesel per uur (zie details bij de schepen). Dit verbruik kan toenemen bij tegenwind of wanneer u met hoge snelheid vaart.

Al onze schepen zijn uitgerust met een hete lucht verwarming die met diesel werkt. Houdt u hier rekening mee tijdens de koudere dagen.


Diesel

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Dieselkosten in Friesland Yachtcharter Leeuwarden jachtcharter in Friesland, Bootverhuur en charter in Friesland huur boot bij botenhuur in Friesland , de schepen en sportboote van Botenhuur charter Leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en hoe hoog zijn de dieselkosten in Friesland ? hoe zijn schepen uitgerust? zijn er extra kosten? korting - hoe gaat bootvakantie ? hoe kan ik vaarvakantie boeken? hoe duur is een boot een week? hoe kan ik de brug betalen? antwoorden op al u vragen bij Yachtcharter Leeuwarden Dieselkosten in Friesland Yachtcharter Leeuwarden jachtcharter in Friesland.

Yachtcharter Leeuwarden