Boeking - voordelige vaarvakantie Friesland

  • Back


U kunt een boot bij ons online boeken, via de telefoon: +31-58-3010506 of via de e-mail:   info[at]yachtcharterleeuwarden.nl
Nadat wij uw reserveringsverzoek ontvangen hebben, sturen wij u, indien de boot in de door u gevraagde periode vrij is, een contract per e-mail toe.

Indien de boot al verhuurd is zullen wij u een alternatief aanbieden. Het contract voldoet aan de huurvoorwaarden opgesteld door de HISWA .
Uw boeking is volledig wanneer u een ondertekend kopie van het contract naar ons retourneert en 50% van het huurbedrag naar ons rekeningnummer overmaakt.


Natuur in Friesland

Onderweg

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Boeking Yachtcharter leeuwarden verhuur motorjachten in Friesland boot boeken huur boot bij botenhuur in Friesland , de schepen en boten van Botenhuur charter leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en hoeveel kosten komen er bij met huurboot Yachtcharter Leeuwarden ? hoe zijn schepen uitgerust? zijn er extra kosten? korting - hoe gaat bootvakantie ? hoe kan ik vaarvakantie boeken? hoe duur is een boot een week? hoe kan ik betalen? antwoorden op al u vragen bij Yachtcharter leeuwarden Boeking Yachtcharter leeuwarden verhuur motorjachten in Friesland boot boeken huur sportboot de jacht in Friesland, alles van a t/m z.

Yachtcharter Leeuwarden