Bijkomende kosten vaarvakantie met de boot

  • Back


Buiten de kosten van het huren van het schip kunt u nog de volgende uitgaven verwachten.

1. De verbruikte diesel wordt aan het einde van uw reis voor de dan geldende, actuele prijzen per liter afgerekend. Het gemiddelde verbruik per uur vindt u bij de technische informatie van het individuele schip.

2. Havengeld, het havengeld wordt naar de lengte van het schip berekend en naar het aantal mensen aan boord. Meestal 1.00 tot 1.50 Euro per meter scheepslengte. ( In de provincie Friesland vindt u ongeveer 550 prachtig gelegen ligplaatsen waar u niks voor hoeft te betalen, Marrekrite ).

3. Sommige gemeentes vragen toeristenbelasting, per person 0.50 tot 1.00 uro..

4. Bruggeld tussen 1.20 en 8.50 Euro per brug of voor een dorps- of staddoorvaart.

5. Voor uw hond ontstaan extra kosten, zie actuele prijslijst.

6. De kosten voor de eindreiniging (afhankelijk van de lengte) vindt u ook op de actuele prijslijst.


Gillissenvlet Grou

Gillissenvlet 950 AK/Ok in Grou

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Bijkomende kosten verhuur Yachtcharter Leeuwarden in Friesland € Bijkomende kosten huur boot, botenhuur in Friesland , de schepen en boten van Botenhuur Yachtcharter leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en Ontspannend varen in Friesland met huurboot Yachtcharter leeuwarden, hoe zijn schepen uitgerust? zijn er speciale tarieven? korting - hoe gaat bootvakantie ? hoe kan ik vaarvakantie boeken? hoe duur is een sportboot een week? brugopening friesland ? antwoorden op al u vragen bij Yachtcharter Leeuwarden Betalingsmogelijkheden in Friesland Yachtcharter leeuwarden verhuur in Friesland Yachtcharter Leeuwarden de verhuur in Friesland, alles van a t/m z.

Yachtcharter Leeuwarden