Betalingen huurprijs boot

  • Back


Nadat u het contract van ons ontvangen heeft, verzoeken wij u 50% van de huurprijs binnen 10 dagen op onze rekening te storten. Daarmee is de boeking definitief gemaakt.
De tweede helft van het huurbedrag kunt u twee of drie weken voor afvaart overmaken of bij vertrek contant bij onze receptie in Leeuwarden afrekenen. Wij accepteren helaas geen checks, creditcards en/of pinbetalingen.

Let op:

Het huurbedrag voor de traditionele zeiljachten en platbodems, die niet vanuit Leeuwarden vertrekken, moet vooraf in zijn geheel op onze rekening bijgeschreven zijn. Contante betaling is hier niet mogelijk.Wij accepteren geen checks, creditcards en/of pinbetalingen.

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Betalingsmogelijkheden in Friesland Yachtcharter leeuwarden verhuur in Friesland bij botenhuur in Friesland , de schepen en boten van Botenhuur Yachtcharter leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en Ontspannend varen in Friesland met huurboot Yachtcharter leeuwarden, hoe zijn schepen uitgerust? zijn er speciale tarieven? korting - hoe gaat bootvakantie ? hoe kan ik vaarvakantie boeken? hoe duur is een sportboot een week? brugopening friesland ? antwoorden op al u vragen bij Yachtcharter Leeuwarden Betalingsmogelijkheden in Friesland Yachtcharter leeuwarden verhuur in Friesland Yachtcharter Leeuwarden de verhuur in Friesland, alles van a t/m z.

Yachtcharter Leeuwarden