Afmeren, ligplaatsen in Friesland

  • Back


Er zijn ontelbare mogelijkheden om te overnachten onderweg. U kunt ervoor kiezen om in één van de talrijke Yachthavens te overnachten maar u kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een ligplaats aan een klein verlaten eilandje.
In de Yachthaven zult u liggeld moeten betalen. Aan de Marrekrite - plaatsen in de natuur, kunt u tot 48 uur gratis aanleggen.


Simmerskip 1200 OK, TRINA

Simmerskip 1200 OK, TRINA in Bolsward (Gastenfoto)

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Afmeren in Friesland Yachtcharter Leeuwarden boot afmeren botenverhuur - de schepen en sportboot van Bootverhuur Yachtcharter leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en ontspannend varen in Friesland met huurboot Yachtcharter leeuwarden, zijn er speciale tarieven? korting - hoe gaat bootvakantie ? hoe kan ik vaarvakantie boeken? hoe duur is een boot een week? antwoorden op al u vragen bij Yachtcharter Leeuwarden. Afmeren in Friesland Yachtcharter Leeuwarden boot afmeren botenverhuur en jachtverhuur in Friesland Yachtcharter leeuwarden, Boot huren Leeuwarden, jachtverhuur Friesland, Afmeren in Friesland Yachtcharter Leeuwarden boot afmeren botenverhuur!

Yachtcharter Leeuwarden