Routes voor vaarvakantie in Friesland

Bedenk zelf een route voor uw vaarvakantie of maak een keuze van onze routesuggesties

  • Back


De uitgestrekte vaargebieden van Friesland en Noordwest Overijssel staan garant voor een fantastische vakantie op één van onze motoryachten. Dankzij de lage doorvaarthoogte van de meeste van onze schepen kunt u vrijwel bijna overal komen.

Onder het menu: VAARROUTES vindt u verschillende voorstellen voor een week, midweek of weekendtochten. Zo kunt u alvast een voorproefje krijgen en uw vakantie eventueel een beetje voorbereiden. Natuurlijk zijn deze voorbeelden en routes afgedrukt op de waterkaart aan boord te vinden.


Friesland

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Routes Varen met een motorboot in Friesland de verhuur in Friesland Yachtcharter Leeuwarden bootcharter in Friesland Motorjachtverhuur in Friesland Yachtcharter Leeuwarden, De Zwemmer 1, 8939 CA Leeuwarden Motoryacht huren in Friesland Yachtcharter Leeuwarden verhuur Friesland bootjes Verhuur in Friesland in Friesland Yachtcharter Leeuwarden Motorjachten in Friesland, de schepen en boten van Botenhuur charter Leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en Routes Varen met een motorboot in Friesland de verhuur in Friesland ? hoe wordt en fiets afgerekend ? Routes Varen met een motorboot in Friesland de verhuur in Friesland aan boord gebruiken Yachtcharter Leeuwarden bootcharter in Friesland.

Yachtcharter Leeuwarden