Overnachten aan Marrekrite steigers in Friesland

Mooie aanlegplaatsen in de natuur gebouwd

  • Back


De Marrekrite is een vereniging die in Friesland steigers aanlegt in de natuur. Hier kunnen motoryachten die een Marrekrite vlag hebben 48 uur lang gratis aanleggen. Alle boten in onze vloot hebben deze vlag.
De steigers zijn van verschillende afmetingen en bieden plaats aan 3 tot 15 boten. In totaal zijn er in friesland ongeveer 550 Marrekrite plaatsen waar je kan overnachten.

Meer informatie over de vereniging en de mogelijkheden:

Marrekrite

MarrekriteGillissenvlet Vlieter aan een Marrekritesteiger

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Marrekrite Friesland aanlegen in Friesland bootjes Verhuur in Friesland in Friesland Yachtcharter Leeuwarden Motorjachten in Friesland, de schepen en boten van Botenhuur charter Leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en Marrekrite Friesland aanlegen in Friesland bootjes Verhuur in Friesland ? hoe wordt en fiets afgerekend ? twee kinder ? hoe groot is de drinkwatertank ? hoe kan ik vaar vakantie boeken? waar kan ik water tanken ? hoe kan ik onder de sportboot brug doorvaren ? antwoorden op al u vragen bij Yachtcharter leeuwarden Jachtverhuur Leeuwarden, Marrekrite Friesland aanlegen in Friesland bootjes Verhuur in Friesland.

Yachtcharter Leeuwarden