Last Minute aanbiedingen

  • Back


Het is niet ongebruikelijk in deze branche om last- minute aanbiedingen aan te bieden aan gasten. Ook wij bieden deze mogelijkheid waarbij u ongeveer 10% korting op een boeking zult krijgen.
Meer korting geven wij niet voor een last minute aanbieding want wij willen niet dat de ene crew wellicht 50% minder betaald voor een boot dan een andere crew op hetzelfde schip, welke al lang van te voren geboekt hebben.

Gasten die in het lopende seizoen al een boot gehuurd hebben ontvangen bij een last- minute boeking nogmaals 10% extra korting op de geboden aanbieding.

Hier vindt u onze last minute aanbiedingen:

Last Minute

Last Minute

Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Last Minute verhuur Yachtcharter leeuwarden Motorjachten in Friesland, de schepen en boten van Botenhuur charter Leeuwarden vaargebied Friesland, bootcharter en Last Minute verhuur Yachtcharter leeuwarden Motorjachten in Friesland ? hoe wordt en fiets afgerekend ? twee kinder ? hoe groot is de drinkwatertank ? hoe kan ik vaar vakantie boeken? waar kan ik water tanken ? hoe kan ik onder de sportboot brug doorvaren ? antwoorden op al u vragen bij Yachtcharter leeuwarden Jachtverhuur Leeuwarden, Last Minute verhuur Yachtcharter leeuwarden Motorjachten in Friesland.

Yachtcharter Leeuwarden