Welkom bij Yachtcharter Leeuwarden - de botenverhuur in Friesland

Vaarvakantie in Friesland

Vanuit het noorden in Friesland verhuurd bootverhuur Yachtcharter Leeuwarden voor iedere watersporter een passend jacht , motorboot, Simmerskip en motorjacht.

  • 10 motorjachten huren in Friesland vanuit Leuwarden
  • diverse platbodems voordelig huren in Friesland vanuit diverse havens aan het IJsselmeer en in Friesland bij Platbodemverhuur Friesland
  • alle motorboten minimum uitgerust met boegschreof
  • alle motorboten uitgerust met 220 Volt omvormer
  • reclamevrije schepen, u vaart met uw "privé-jacht"

Varen in Friesland Varen in Friesland (Gastenfoto)

Geen ervaring met boot huren in Friesland, geen vaarbevoegdheid ?


Voor onze boten is geen vaarbewijs nodig. Heeft u helemaal geen ervaring met boot huren en varen ? Wanneer u een voordelig boot bij ons huurt krijgt u voor vertrek een op maat gesneden instructie. Dankzij ons speciale instructie programma gaat u goed voorbereid het water op.

Yachtcharter Leeuwarden verhuurt voordelig klassiek gelijnde motorboten in lengtes van 9 tot 12 meter. De meeste van onze motorboten en motorkruisers hebben een erg lage doorvaarthoogte. Hierdoor kunt u naast de bekende watersportplaatsen ook de rust en de ruimte van de natuur op zoeken, en het "echte Friesland" ontdekken.

Leeuwarden, de hoofdstad van onze provincie is een uitstekende vertrekhaven. Ons boot verhuur - bedrijf aan De Zwemmer 1 is zowel per auto als met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Vanuit onze haven kunt u leuke vaarroutes in alle richtingen starten.

Wij beschikken over een eigen reparatieloods, een grote haven en een veilige, ruime en afgesloten parkeerplaats voor uw auto.

Simmerskip 950 OK, Aaltje Simmerskip 950 OK, Aaltje

Rond - en platbodemverhuur Platbodemverhuur Friesland in Leeuwarden

Sinds 2001 hebben wij naast de boot & yacht verhuur in Leeuwarden tevens het verhuren van Lemsteraken overgenomen van "De Zeilvaart" uit Enkhuizen. Deze bedrijf hebben wij in 2017 verkocht en wij bieden nu alleen nog een groot luxe zeilschip aan. Op de 22.50 meter lange Stevenaak AALTJE ENGELINA bieden wij ook meezeil reizen aan, het is mogelijk een hut voor twee personen te boeken voor een leuke zeiltocht op de Waddenzee.
Actuele data vindt u onder Individuele Zeilreizen Friesland
Vanaf oktober kunt u ook weer in Leeuwarden een platbodem huren. Platbodemverhuur Friesland biedt diverse Lemsteaken, Zeeschouwen, Vissermanaken voor 2 t/m 12 personen ook zonder schipper aan.
Lemsteraken zijn van oorsprong visserschepen die gebouwd werden aan het eind van de vorige eeuw. Omdat dit type schip, de meest elegante onder de platbodems, een ideale combinatie bleek te zijn van ruimte en snelheid werden al snel zeiljachten naar dit concept gebouwd. De meest beroemde is het koninklijke jacht de "Groene Draeck".

Yachtcharter Leeuwarden, lid van de HISWA

Ons bedrijf is aangesloten bij de Hiswa, dit betekent dat u de service en garantie van deze landelijke branche organisatie kunt verwachten.


Get in touch

Crew Yachtcharter Leeuwarden

Boot huren Friesland vaarvakantie boeken Leeuwarden Boot huren Leeuwarden, bootcharter en boot huren in Friesland in Leeuwarden, Friesland/Holland. Ruime online keuze aan varen vakantiehuis Leeuwarden, varen zonder vaarbewijs in Friesland. Vaarvakantie en met de familie of vrienden tegen lage tarieven, in de voorjaarvakantie en naarjaarsvakantie familietarief, voordelig boot huren huis verhuur, vakantie voor het hele gezin. Voor iederen het passende varend vakantiehuis te huur. HuisBoot charter Boot huren Friesland vaarvakantie boeken Leeuwarden Boot huren.

Yachtcharter Leeuwarden